GEN-ov BH Telecom košarkaški kamp 2015. na Vlašiću

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Udruženje za promociju košarke GEN i ove godine na Vlašiću (EKO FIS) organizuje 5. Međunarodni GEN BH Telecom košarkaški kamp.

Kamp će se odvijati u dvije smjene u trajanju od po 8 dana a sa mladim košarkašima i košarkašicama iz BiH i inostranstva radiće vrhunski treneri i stručnjaci Nenad Marković, Emir Halimić, Gordan Firić, prof. Almir Bejdić te gosti predavači iz inostranstva.

Ovo je peti kamp u našoj organizaciji a četvrti put smo u prekrasnom ambijentu Vlašića. Posebno naglašavamo njegov međunarodni karakter a podatak da dosta učesnika dolazi svake godine, govori da se u kampu radi kvalitetno ,“ naglasio je Nenad Marković .

Prva smjena traje od 21. do 28.juna kada počinje rad druge smjene. Najavljen je dolazak učesnika iz cijele BiH, SAD-a, Italije, Švedske. Mlade košarkašice i košarkaši će tokom sedmodnevnog rada imati i prigodna takmičenja u šutiranju trojki, igrara tri na tri, pet na pet.

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'