GEN-ov BH Telecom košarkaški kamp 2015. na Vlašiću

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Udruženje za promociju košarke GEN i ove godine na Vlašiću (EKO FIS) organizuje 5. Međunarodni GEN BH Telecom košarkaški kamp.

Kamp će se odvijati u dvije smjene u trajanju od po 8 dana a sa mladim košarkašima i košarkašicama iz BiH i inostranstva radiće vrhunski treneri i stručnjaci Nenad Marković, Emir Halimić, Gordan Firić, prof. Almir Bejdić te gosti predavači iz inostranstva.

Ovo je peti kamp u našoj organizaciji a četvrti put smo u prekrasnom ambijentu Vlašića. Posebno naglašavamo njegov međunarodni karakter a podatak da dosta učesnika dolazi svake godine, govori da se u kampu radi kvalitetno ,“ naglasio je Nenad Marković .

Prva smjena traje od 21. do 28.juna kada počinje rad druge smjene. Najavljen je dolazak učesnika iz cijele BiH, SAD-a, Italije, Švedske. Mlade košarkašice i košarkaši će tokom sedmodnevnog rada imati i prigodna takmičenja u šutiranju trojki, igrara tri na tri, pet na pet.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o