FOTO: U Sent Luisu obavljena dženaza ubijenog Bugojanca Harisa Hajdarevića

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/ponudalataiautokozmetike/

U Sent Luisu (SAD) prije nekoliko trenutaka obavljena je dženaza Bugojancu Harisu Hajdareviću (22) koji je u srijedu 28.oktobra ubijen kada je sa svojim prijateljem Džejmsom Kobom bio u posjeti kod Džejmsovog sina koji živi sa njegovom bivšom djevojkom.

Kako je naš portal danas ekskluzivno i objavio na linku ovdje na njih dvojicu pucao je Huan Hernandez te ih i usmrtio na licu mjesta.

Dženaza je obavljena u Sent Luisu, tačnije mjestu koje nosi naziv Lakewood Park Cemetery. Kako nam je potvrdio Džemal Bijedić, član bosanske zajednice u Sent Luisu i policajac u Mizuriju, dženazi je prisustvovalo više od 700 rodbine, prijatelja i poznanika ubijenog Harisa, što možete vidjeti i na ekskluzivnim fotografijama sa lica mjesta.

U ime redakcije Bugojno-danas.info porodici, prijateljima i svim ožalošćenima upućujemo iskrene riječi saučešća.

1 2 3 4 5

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/