FOTO: Pokloni iz Bugojna izmamili osmijehe štićenika Zavoda u Pazariću

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nakon što je jučer u centru našeg grada organizovana akcija skupljanja želja za štićenike Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, danas su brojne stvari koji su naši sugrađani odlučili dati za štićenike Zavoda i stigle na pravu lokaciju.

Naime, naše tri sugrađane koje su i pokrenula akciju u našem gradu Rea Vučić, Irhana Čajdin i Merima Muminović uz pomoć Samira Hozića danas su posjetile Zavodu u Pazariću te uručili poklone građana Bugojna i bar na kratko izmamile osmijehe štićenika Zavoda.

Posjetili smo Zavod u Pazariću i sreli se za našim sugrađanima, Bugojancima koji svoje dane provode tamo. Dobro su. Sretni s onim što imaju, obradovani i razdragani. Na nas su prenijeli životnu radost. Hvala im i hvala vama dobri ljudi na učestvovanju, napisala je na svom facebook profilu Rea Vučić.

pazaric

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o