FIS i Ambyenta dobitnici Best buy Award 2023/24

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Kupci su ponovo potvrdili da je Ambyenta namještaj  sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u Bosni i Hercegovini, a FIS najbolji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice.

FIS i Ambyenta dobitnici su prestižnog priznanja Best buy Award za 2023./2024. godinu, kojeg dodjeljuje renomirana švicarska organizacija ICERTIAS na osnovu istraživanja tržišta, a u skladu s međunarodno priznatim metodama.   

Priznanje  Best buy Award 2023/24 za najbolji omjer cijene i kvalitete za poduzeće FIS u kategoriji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice te za Ambyentu u kategoriji proizvođač namještaja, dokaz je da su kupci te šira javnost ocijenili  FIS i Ambyentu kao apsolutne lidere kada je riječ o ponudi najbolje vrijednosti za novac na bosanskohercegovačkom tržištu.

Međunarodno priznati simbol kvalitete i pristupačnosti Best buy Award 2023/24 dobiven na temelju mišljenja i ocjene kupaca,  potvrđuje stratešku opredjeljenost  FIS-a i  Ambyente u pružanju izvrsnih proizvoda i usluga po poštenoj cijeni.

Novim priznanjem  nastavljen  je kontinuitet  uspješnosti kompanije FIS i njenog brenda namještaja Ambyenta. 

Prvi Best buy poduzeće FIS je  dobilo 2014. kao shopping centar sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, a potom, nekoliko godina zaredom i priznanje Customers Friend za najbolji korisnički odnos s potrošačima. 

2015. Ambyenta je osvojila priznanje QUDAL –medalju za kvalitetu, zasnovanu na iskustvu kupaca. Daljnji razvoj Ambyenta namještaja prema potrebama i željama potrošača rezultirao je i Best Buy Awardom za 2019./2020. za najbolji omjer cijene i kvalitete na domaćem tržištu. 

„Ponosni smo na ponovo dobiveno prestižno međunarodno priznanje Best Buy Award 2023/2024  koje je za nas motivirajuće ali i obavezujuće u budućem poslovanju, podizanju standarda kvalitete i stvaranju još boljeg korisničkog iskustva kupaca. Želimo da prodajni centri FIS i naš brend namještaj Ambyenta ostanu, na temelju povjerenja i zadovoljstva, izbor broj jedan kupaca u Bosni i Hercegovini “ – poručuju iz kompanije FIS.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/