Fakultet u Travniku uvodi novi smjer: “Stranački uhljeb”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Želite diplomu samo zbog napredovanja na poslu ili u stranci? Travnički fakultet od sljedeće akademske godine uvodi smjer “Stranački uhljeb”, za sve poltrone kojima diploma treba samo zbog formalnosti, a radno mjesto ih već čeka.

Na sjednici Rektorata travničkog fakulteta dogovoreno je da nakon završenog trogodišnjeg školovanja (6 dolazaka u Travnik) stičete zvanje bachelor – strančki uhljeb i imate 170 ETC bodova (viši referent). Na već spomenutom smjeru izučavati će se osnovni predmeti, a na raspolaganju će biti i seminarski radovi svih predmeta po promotivnim cijenama od 25 KM. Treba dodati da će travnički fakultet donirati 8 pfeninga u dobrotvorne svrhe od svakog prodanog seminarskog rada.

Ovih dana se očekuje i potvrda iz “JU Avtoceste Federacije” o mogućnosti da se uhljebima revidira putarina za dolaske, kako bi uhljebljenje bilo u potpunosti sprovedeno.

Tekst je satiričnog karaktera i preuzet sa stranice salter.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o