Facebook mijenja “LIKE” opciju

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Najpopularnija društvena mreža na svijetu, Facebook, uskoro uvodi ono što mnogi već jako dugo čekaju – promjenu “Like” opcije.Ne, neće uvesti “Dislike”, oni što mnogi priželjkuju i očekuju. No, tu će biti druge mogućnosti kojima ćete moći izraziti veći raspon emocija na nečiju objavu, prenosi Computer World.Chris Cox, Facebookov direktor za proizvode, objavio je da će uz “Like” biti još pet novih reakcija – ljutnja, tuga, “wow”, “haha” i ljubav.

Reakcije će biti u obliku animiranih emojija koji će jasno izražavati svaki osjećaj. Ta bi se promjena trebala pojaviti u idućih nekoliko sedmica.

Iako se “Like” mnogima čini banalnim i nevažnim, više od 6 milijardi puta se nešto “lajka” svaki dan i mnoge kompanije i organizacije obraćaju pažnjut na to kada prate svoje proizvode, događanja i marketinške kampanje.

– Ove nove mogućnosti im daju mnogo više informacija nego samo “Like” gumb. Sada će moći bolje usmjeravati reklame i ponude – tvrdi analitičar Patrick Moorhead.

pecat.net

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o