Evo kakvo vrijeme meteorolozi predviđaju naredna tri dana

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno. U Hercegovini u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Bosni se očekuje snijeg ili susnježica. Glavnina padavina prije podne. Poslije podne prestanak padavina. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 2 stepeni, na jugu zemlje od 4 do 9 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 4, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni Celzijusa.

U srijedu, 25.11.2015. u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro. U noći na četvrtak jače naoblačenje sa juga. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 1, na jugu zemlje od 3 do 6 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 3 stepeni, na jugu zemlje od 6 do 10 stepeni Celzijusa.

U četvrtak, 26.11.2015. u Bosni i Hercegovini oblačno. U Hercegovini u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Bosni uglavnom će padati snijeg, u nizinama ponegdje i susnježica. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 1 stepen, na jugu zemlje od 1 do 5 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između –2 i 2 stepeni, na jugu zemlje od 4 do 8 stepeni Celzijusa.

U petak, 27.11.2015. u Bosni i Hercegovini oblačno. Na jugu zemlje kiša. U ostalim područjima snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 0 stepeni, na jugu zemlje od 2 do 5 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između –3 i 2 stepena Celzijusa, na jugu zemlje od 4 do 6 stepeni Celzijusa.

avaz.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/