Estonci su stigli u Bugojno, imaju kraljevski doček

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Rukometna reprezentacija BiH sutra će od 20 sati u Bugojnu odigrati meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Estonije.

Prije nekoliko dana poraženi smo u Estoniji. Nikakav alibi nije to što smo imali hororski doček, niti ćemo se sada osvrati na ono što se dešavalo tokom boravka naše selekcije u ovoj baltičkoj zemlji.

I kada bi se možda pomislilo da će nakon svega, Estonci dobiti hladan doček u BiH, ugošćeni su kao kraljevi. Stigli su danas u Bugojno, smješteni su u jednom od najboljih hotela sa svim mogućim sadržajem i u najboljim uslovima.

Uz to, dvorana za treniranje i u kojoj će se igrati meč udaljena im je svega nekoliko minuta hoda. Neće dobiti suhe obroke, imat će kvalitetnu hranu, a mi ćemo im, nadamo se, pokazati sutra na terenu da se bitke dobijaju na takav način, a ne pravljim igrama.

SportSport.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o