Ermin Zec za Bugojno-danas.info: ‘Spreman sam, selektor odlučuje ko igra’

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Selektor nogometne reprezentacije naše zemlje Mehmed Baždarević danas je objavio spisak igrača na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija. Popularni Meša je pozvao 24 igrača, a na spisku se ponovo našao i naš Bugojanac Ermin Zec. Zec je trenutno član azerbejdžanske Gabale, a u jučerašnjem duelu protiv Kapaza upravo je brzonogi Bugojanac vrlo lijepim pogotkom u šestoj minuti donio vrijednu pobjedu svog tima.

Da, zabio sam za svoj tim i to mi je puno olakšalo za nastavak prvenstva i dobrih igara. Drago mi je da je selektor vidio moje dobre igre koje sam nastavio od prošle sezone. Ja sam spreman, kazao je Zec za Bugojno-danas.info, a na pitanje da li očekuje minutažu u duelima sa Belgijom i Andorom kratko je dodao:

– Ja sam spreman, a selektor je taj koji odlučuje ko igra.

Svjestan je da nas protiv Belgije očekuje težak posao, dok ne sumnja u pobjedu nad slabašnom Andorom.

Teško gostovanje kod Belgije, pokazali smo u prvoj utakmici da li ih možemo dobiti, ne bi bio nezadovoljan da se ponovi rezultat iz prve utakmice. Protiv Andore smo favoriti i to moramo dobiti, kazao je Zec na naš portal.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o