Ermin Zec: Uvijek se nadam pozivu u reprezentaciju

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Sedam postignutih pogodaka Ermina Zeca od dolaska iz Rijeke u zimskom prelaznom roku nije pomoglo Balikesirsporu da opstane u Super ligi Turske, ali jeste bh. internacionalcu da vrati samopouzdanje i dostigne nekadašnju formu.

Iza mene je odlična polusezona kojom lično mogu biti prezadovoljan, iako je žalim zbog ispadanja Balikesirspora iz Super lige”, rekao je Zec za Klix.ba.

Ponajviše zahvaljujući ispadanju Balikesirspora, Zec već tokom ljeta namjerava napustiti ovaj klub. “Vrlo vjerovatno ću napustiti Balikesirspor. Nedavno je bilo govora da bih mogao otići u Švicarsku. Iskreno bih volio ostati u Turskoj jer sam ovdje, uz malu pauzu kada sam bio u Rijeci, već više od pet godina i odlično poznajem ligu”, kaže Zec.

Zeca već dugo nema u reprezentaciji BiH.

Nedavno sam pročitao da je selektor rekao da prati moje igre. To je bio poseban motiv za mene na narednim utakmicama. Ja se uvijek nadam povratku u reprezentaciju, posebno sada kada igram u dobroj formi”, kazao je Zec.

Izvor: klix.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o