Emrah Mešan, član NK Globus Bugojno: Odličan učenik i nogometaš

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U nogometnom klubu Globus iz Bugojna bilježe sjajnu polusezonu. Njihov klub u predpionirskoj selekciji na diobi je prvog mjesta u omladinskoj ligi SBK/KSB, te je kvalitetan rad u klubu počeo da daje svoje rezultate. Emrah Mešan (2006.g.), pjetlić ovog kluba jedan je od najredovnijih članova kada su obaveze prema klubu u pitanju. Nastupa na poziciji desnog krila, odličan je učenik i trenira više sportova.

Emrah je već drugu godinu u našem klubu i krasi ga brzina te izuzetna tehnika. U narednom periodu očekujemo da bude još bolji i da se razvija na što bolji mogući način, ističe svoje mišljenje o talentovanom fudbaleru Alen Kmetaš, trener u NK Globus.

Emrahovi roditelji ističu da su ponosni što je njihov sin odličan učenik te veoma vrijedan i marljiv u svim svojim aktivnostima. Emrah je zanimljivo rođen u Americi, ali se odlično uklopio sa svojim vršnjacima u Globusu.

IMG_4601 IMG_4585

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o