EKSKLUZIVNO: Igor Vrljić kandidat za načelnika Bugojna

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Unatoč činjenici kako ne postoje realne šanse za osvajanjem pozicije načelnika općine Bugojno, ova općina ima posebno mjesto i status u svim hrvatskim promišljanjima. Upravo zbog tragičnog stradanja i iseljavanja Hrvata Bugojna vrlo važno je poslati poruku da Hrvati će unatoč svemu uvijek biti politički čimbenik u ovoj općini.

Upravo zbog toga kandidatura Predsjednika OO HDZ BiH Bugojno, Igora Vrljića, dosadašnjeg Predsjednika OV Bugojno je u ovom trenutku snažna poruka svima koji se bave politikom. Hrvatima su potrebni mladi lideri koji su spremni žrtvovati svoje pozicije kako bi pokazali odlučnost da Hrvati ostanu i opstanu na prostorima Središnje Bosne. Nakon Borisa Marjanovića, Dražena Matišića i Igor Vrljić pokazao je kako se radi o odgovornom političaru koji je spreman stati na prvu crtu političke bitke. Svaki od njih mogao je ostati u svojim udobnim političkim ulogama isturiti “nekoga od članova” i tako pobjeći od odgovornost, ali nije i time zaslužuju apsolutni respekt i podršku. Kako se radi o mladim ljudima slobodno možemo reći da velika stranka poput HDZ-a mora upravo sa ovakvim ljudima uraditi smjenu generacija i postaviti nove kriterije za pozicioniranje u stranci, a ti kriteriji su politička odogovornost i hrabrost.

Igor Vrljić, u proteklom mandatu obnašao je dužnost Predsjednika OV Bugojno. Predsjedenik je HDZ BiH Bugojno i dugogodišnji privatni poduzetnik. Oženjen je i otac troje malodobne djece.

Srednju školu završio je u Trogiru (Hrvatska), a od 2000. – 2004. studirao je na AMERICAN COLLEGE OF MANAGEMENT AND TECHNOLOGY, Dubrovnik, Hrvatska Ispostava Rochester Institute of Technology, Rochester.

Godine 2004. stekao je zvanje Magistra poslovne administracije na Rochester Institute of Technology u Pragu

Kao nositelja liste OO HDZ BiH Bugojno predložio je Miroslava Zelića, ratnog vojnog invalida Domovinskog rata te Predsjednika HVIDRA HVO HB

Centralna.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o