Dva premijerligaša i zlatni selektor Pandža na košarkaškom turniru u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

U Bugojno će u nedjelju biti održan veoma kvalitetan košarkaški turnir u kojem će učestvovati dva premijerligaša, Kakanj iz istoimenog grada i Bošnjak iz Hadžića, te Novi Travnik i organizator turnira Iskra Bugojno. Ovaj turnir po prvi put je održan protekle godine, a organizatori turnira istakli su nadanja da će postati tradicionalan te da će građani Bugojna i okolnih gradova uživati u svim susretima.

Ovo je jedna velika promocija sporta i košarke a ujedno i pripreme za predstojeću sezonu. Mi sada imamo ekipu za ulazak u A-1 ligu s obzirom da smo prošle godine ispali u Play off-u. Dovoljno je reći da će nam na turnir sa svojom ekipom doći i zlatni selektor Josip Pandža pa je ovo i poziv svim građanima Bugojna i okolnih gradova te ljubiteljima košarke da dođu i uživaju, istakao je trener KK Iskra Bugojno Mujo Kovačević.

Prva utakmica na turnir biti će odigrana u 11 sati, a snage će odmjeriti KK Iskra Bugojno i KK Bošnjak, dok će u 12:30 na parket KSC-a košarkaši Kaknja i Novog Travnika. U 14 sati planiran je zajednički ručak svih učesnika turnira, a sat kasnije susret za treće mjesto. Finalni susret zakazan je za 17 sati. Ulaz na turnir je besplatan.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o