U stravičnom udesu stradali majka i dva sina: Otac ostao bez cijele porodice, očevici ispričali potresne detalje

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Majka i dva sina stradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer ujutro u Rogamima (Srbija), u potok Širalija, kada je vozilo sletjelo s mosta u potok.

Život su izgubili Aleksandra (43), Nemanja (19) i Mladen (16) Koruga, a kako prenosi CDM, njihov suprug i otac Gojko ostao je bez cijele porodice. Aleksandra, Nemanja i Mladen biće sahranjeni u Pljevljima.

Do nesreće je došlo kada je “citroen sakso”, plave boje, sletio oko 7.37 u potok Širolija, rečeno je Vijestima nezvanično iz Uprave policije.

Iz rijeke je prvo izvučeno tijelo ženske osobe, dok su se u potragu za ostalim uključili ronioci Regionalnog ronilačkog centra.

Na Facabook stranici Službe zaštite je jučer objavljeno da su u 07.37 dobili prijavu da je u mjestu Rogami automobil sletio u potok Širolija, i da su na lice mjesta upućene tri posade sa devet vatrogasaca. Zatim se akciji priključila i ekipa ronilačke jedinice iz Bijele i nakon kraće potrage na dubini od pet metara pronašla dva tijela, potvrdio je direktor Regionalnog centra Bijela Danilo Mijajlović.

Jedan od mještana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio vani kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

Vidjeli smo da auto pluta po rijeci i da je krenulo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crijevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspješno – ispričao je on.

Navodno je vozač automobila pokušao da pređe mostić, ali je bujica odnijela vozilo, ispričali su svjedoci tragedije medijima.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/