Druga liga Zapad, 8. kolo: NK Iskra : NK Krajišnik V. Kladuša

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometaši Iskre sutra će na svom Jakliću sa početkom u 14:30 u okviru 8.kola Druge lige Federacije grupa Zapad dočekati Krajišnik iz Velike Kladuše. Iskra se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 16 osvojenih bodova, bod više od drugoplasirane Krajine, dok je Krajišnik na petom mjestu sa deset osvojenih bodova.

Iskra se nalazi pod imperativom pobjede u ovom susretu, a nastupati će oslabljena neigranjem Nermina Bečirovića, Elvedina Nebića i Adnana Kaltaka. U klubu sa Jaklića i uoči ovog susreta ostali su dosljedni svojoj bahatoj odluci prema kojoj je igračima i stručnom štabu nekadašnjeg bugojanskog giganta zabranjeno davanje izjava za naš portal pa smo i ovaj put ostali uskraćeni za pravu najavu ovog duela.

Meč na Jakliću vodit će glavni sudija Amar Omerdić iz Bihaća, sa svojim pomoćnicima Admirom Malkočem (Novi Travnik) i Enom Ramić (Bihać). Delegat susreta je Almir Šertović (Bosanska Krupa). Cijena ulaznice za ovaj susret iznosi 3 KM.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o