Dr Asmir Karadža i dr Dženad Jusić bili u viziti “Plavoj bolnici” (GALERIJA)

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Kolege i profesionalci u svojoj struci dr ginekolog Asmir Karadža i dr internista Dženad Jusić poslije posla krenuli kući i bili u “viziti Plavoj bolnici” kako navodi dr Asmir Karadža na svom Facebook profilu.

Ogorčeni građani su komentarima izrazili veliko žaljenje što Plava bolnica nije u funkciji.

“Tužno! A kako bi dobro bilo da imamo našu Plavu bolnicu… a ovako… strahota! Sablasno! Veliki pozdrav za dvojicu naših dragih doktora!”

“Narod koji dopušta vlast lopova, nije žrtva nego saučesnik”

“Dr Asmir Karadža je insan pa tek onda dr i nadam se da će Bugojno jednom prepoznati njegov rad i trud i dati mu priliku u narednom periodu da pokaže kako sve može biti puno bolje. Mladi trebaju da se više angažuju i podrže dr Asmira da bi snovi postali stvarnost! Podrav dr Asmiru i sve najbolje od srca”

“Žalosno hoce li iko imati sluha za ovo”

“Ma čekaj, je li ovo bolnica na Obješenici, ovako uništeno, tj. propalo?”

Samo su neki od komentara ispod pomenutih fotografija, pogledajte u prilogu fotografije koje je napravio dr Asmir Karadža.


Plava bolnica pred otvorenje
https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o