Dobro došli u vrijeme predizborne kampanje i latentnih političkih poena

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Na našu mail adresu večeras je stiglo pismo našeg čitaoca koji nas je zamolio da njegov identitet ne objavimo, a pismo prenosimo u cijelosti.

Prije nekoliko godina čekajući ljekarski pregled kod oftamologa, pojavio se “ugledni građanin” Bugojna sa uputnicom za otorinolaringologa. Oslanjajući se na zid ispred ordinacije i u vidno alkoholiziranom stanju je visokim tonalitetom, tačnije urlajući, pozivao medicinsko osoblje.

Sestrica mu je kulturno pokušavala objasniti da nije promašio odjel nego čitavu instituciju, jer ljekar ORL radi u domu zdravlja Bugojno. Prisutni su se smijali a ja sam u sebi pomislio da se radi o neuračunljivoj osobi a tek kasnije sam shvatio da mu se omaklo, piće ga dotuklo, baš kao u Lukasovoj pjesmi. Zato mu se nije omaklo kada je skidao šahtove po gradu a o njegovom moralu ne mogu posvjedočiti jer gvožđe ne govori a i da govori završilo je mnogo dalje od Starčevića.

Poznato je da dotični Irzal Manjgafić egzistira niskim stepenom materijalne kulture pa je bio plodno tlo za iznuđivanje laži i kleveta o liku i djelu Zukana Heleza, u zamjenu za sitni novac. Cjeloukupna medijska hajka na ovoga socijaldemokratu rezultat je njegovog predanog rada ali i indolentnosti aktuelne vlasti koja posjeduje medijsku kuću Dnevnoga Avaza. Bez obzira na svu hajku Zukan Helez zbog obaveza bavljenja makropolitičkim pitanjima i razvijanjem strategije za progresiju društva, nije imao vremena da se osvrće niskorazrednim uvredama upućenim od strane Avaza i dotičnog plaćenika koji je kao u medicinskoj instituciji iznosio nebuloze bez ikakvih dokaznih materijala.

Dobro došli u vrijeme predizborne kampanje i latentnih političkih poena.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/