Djeca lopovi voze se od grada do grada po BiH i kradu Golfove

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Kada su ugledali policijsku blokadu ispred sebe, dvojica maloljetnika koji su se vozili u ukradenom Golfu kroz Donji Vakuf, pokušali su pobjeći, ali to im nije pošlo za rukom te su najprije slupali ukradeno auto, a potom su ih policajci uhvatili. Kako doznajemo, uhićeni su 17-godišnji Valerijo O. i 16-godišnji Mehmed O.. Njih dvojica su najprije ukrali jedan Golf na Ilidži gdje žive, a potom su se dovezli do Travnika, gdje su prekjučer ukrali i drugi Golf.

Taj Golf su ukrali u vrlo prometnom dijelu Travnika, kod zelene tržnice. “Kako su uspjeli u tom prometnom dijelu grada, tako brzo ukrasti Golf, niti ja ne znam, ali, odmah nakon krađe policija je krenula za njima”, rekao nam je izvor upućen u istragu, dodavši kako je policija ubrzo stala na put maloljetnim lopovima u Donjem Vakufu.  “Postavljena je policijska blokada kod Donjeg Vakufa. Oni su se tu, kada su vidjeli policijsko auto, valjda zbog neiskustva ili čega, oprijedijelili da radije udare autom u ogradu kraj puta. Naglo su skrenuli, udarili Golfom u ogradu, istrčali iz auta i krenuli bježati pješice. Policajci su ih stigli i uhitili. Jedna naša policajka je sudjelovala u uhićenju i dala doprinos”, objašnjava nam izvor iz istrage.

Kako doznajemo, kada su maloljetnici odvedeni na saslušanje, govorili su da su išli za Bihać, a je li to istina, ili nije, utvrđivati će se u daljnjoj istrazi. Iz MUP-a Srednjobosanske županije su priopćili kako su, pored brzog uhićenja lopova, pronašli i drugi ukradeni Golf na području Kalibunara u Travniku. Podsjetimo, sličan slučaj nedavno se dogodio i u Sarajevu gdje su pohvatana petorica dječaka koja su ukrala dva Golfa. Tada su ukrali najprije jedan Golf u Živinicama, a potom su u Sarajevu ukrali još jedan Golf, no policija ih je tu sve pohvatala. Zanimljivo je kako su tada u Sarajevu dvojica dječaka odmah uhvaćena, dok su druga trojica u drugom ukradenom Golfu pokušali pobjeći, ali ih je policija stigla.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/