DF BUGOJNO: ZA ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Poštovane Bugojanke,poštovani Bugojanci,

ZA ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ – izborni je slogan DF za lokalne izbore 2016. godine Demokratska fronta na predstojeće lokalne izbore izlazi sa sloganom „ZA ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ!„
Osnovna poruka je vrlo jednostavna – Sve je u Vašim rukama, građani i građanke Bugojna!

Posljednji je čas za ovu zemlju da se prekine sa praksom da političko-partijske oligarhije već više od dvadeset godina odlučuju „u ime naroda,“ da obezbjeđuju sebi i tu vrstu ekskluziviteta, a pod tom krinkom iz dana u dan osiromašuju i zadužuju ovu zemlju.

Došlo je vrijeme da svako od Vas, naroda i građana Bugojna, odluči kakav život i kakvu lokalnu sredinu želi. Došlo je vrijeme za korijenite promjene u ovom društvu, a one počinju od lokalne zajednice. Ne dozvolimo više da manipulišu našim životima i životima naše djece!

Demokratska fronta je spremna preuzeti odgovornost i učiniće sve da se ovaj košmar zaustavi, borićemo se svim raspoloživim snagama i uz Vašu pomoć ostvariti i u praksu pretočiti naš izborni slogan: “ZA ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ“!

OO DF Bugojno poziva građane da  u što većem broju izađu na predstojeće izbore. Nadamo se da će svi politički subjekti koji učestvuju u izbornom procesu u narednih mjesec dana poštivati odredbe Izbornog Zakona BiH, te da će  izborna kampanja proteći fer i korektno.

OIŠ DF Bugojno

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/