Demokratska fronta Bugojno predstavila kandidate za Općinsko vijeće

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Demokratska fronta Bugojno predstavila kandidate za Općinsko vijeće i podržala nezavisnog kandidata za načelnika dr. Asmira Karadžu

U Kristalnoj sali Općine Bugojno predstavljeno predstavljeno je 30 kandidata Demokratske fronte za Općinsko vijeće Bugojno za koje je istaknuto da je riječ o spoju mladosti, znanja i iskustva koji mogu donijeti prosperitet Bugojno.

Govoreći o idejama Demokratske fronte i odabiru kandidata, nosilac liste Emir Muftić je istakao da se vodilo računa o zastupljenosti kandidata u skladu sa zakonskim okvirima, ali i stručnosti i spremnosti da se uhvate u koštac s lokalnim problemima.

Nezavisni kandidat za načelnika dr. Asmir Karadža je kandidat kojeg podržava Demokratska fronta, a ovom prilikom je naglasio da očekuje podršku da bi se moglo graditi časnije i poštenije Bugojno.

Predsjednik Kantonalnog odbora Demokratske fronte dr. Rusmin Jusufspahić je istakao da Bugojno može bolje, ali za to je potrebno imati načelnika kojeg podržava Fronta i većinu u općinskom vijeću.

Dobro pogledajte sve liste, odaberite najbolje. Naš moto je – za život kakav želiš, za bolje Bugojno, nadamo se da ćete 2. oktobra odabrati najbolje za Bugojno poručeno je s ovog skupa Demokratske fronte Bugojno.

RTV Bugojno

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.592307224274944.1073741838.585640981608235&type=1&l=4b739df1f5” mbottom=”50”]

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/