Demant Udruženja proizvođača, prerađivača, otkupljivača i izvoznika jagodičastog voća na objavljene cijene otkupa malina na portalu Bugojno Danas

https://www.bugojno-danas.info/

Poštovani,

Udruženje proizvođača, prerađivača, otkupljivača i izvoznika  jagodičastog voća P/G K FBiH čiji članovi pokrivaju 80% tržišta otkupa maline, saopštava da nisu tačne informacije o visini akontativne cijene i visini otkupnih cijena za sorte maline: miker, vilamet i polka koje su objavljene na web portalu Bugojno-danas.info.

Svaki vid netačnih informacija koje budu plasirane u ime otkupljivača, a da nije transparentno objavljen od strane članica Udruženja smatramo ugrožavajućim za sektor malinarstva.

Molimo sve proizvođače da se u pripremnom periodu sezone obrate svojim otkupljivačima za sve vidove informacija, te ih savjetujemo da se posvete kvalitetnoj proizvodnji maline.

Cijena otkupa će se formirati na osnovu uslova tržišta, te u obostranom interesu nadamo se da će biti najbolja.

S poštovanjem.

Članovi Udruženja proizvođača, prerađivača, otkupljivača i izvoznika  jagodičastog voća P/GFBiH

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/