Danas u Bugojnu održan prvi Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs – SKOK

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Danas je u Bugojnu održan prvi Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs – SKOK. Kako je
prošlogodišnje iskustvo pokazalo, mladi su zainteresovani za ovakav vid edukacija, te je SDP i u ovoj godini nastavio sa realizacijom SKOK-a. Broj mladih koji su prisusvovali današnjoj edukaciji, jasno pokazuje njihovu zainteresovanost i opredjeljenost za principe socijaldemokratije.

Sloboda, jednakost, pravednost i solidarnost je za njih način života, a danas su željeli da saznaju i nauče više o socijaldemokratiji. Njihova poruka je da je vrijeme za nove generacije koje nisu opterećene mržnjom i da žele biti nosioci promjena i dio bolje i ljepše BiH u kojoj mladi žele ostati, a ne otići.

Tokom marta SKOK će se realizovati u preko 40 općina i gradova širom BiH.

Učesnici koji uspješno završe edukaciju SKOK, a žele dadatno osnaživati svoj društveno politički aktivizam imaju priliku sudjelovati na ostalim edukativnim programima kao što su Politička škola i Akademija socijalne demokratije.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o