Danas u BiH oblačno vrijeme uz slabu kišu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, danas se u Hercegovini, zapadnoj i jugozapadnoj Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno i ponegdje uz slabu kišu.

U ostatku naše zemlje, malo do umjereno oblačno i sunčano. Po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom i sumaglicom. Vjetar slab do umjeren jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 7 do 13, u Hercegovini i u Krajini do 16 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu prije podne, u kotlinskim dijelovima grada očekuje se magla i niska oblačnost. Tokom dana, malo do umjereno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura oko 8 stepeni Celzijusa.

vrijeme

Uz povoljne biometeorološke prilike i porast temperatura zraka većina populacije će se ugodnije osjećati.

Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata djelimično će se umanjiti. Na jugu zemlje, usljed povremenih, slabijih padavina, opšta slika će biti nešto lošija.

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o