Čestitka u povodu Medjunarodnog dana obrazovanja – potpredsjednica F BiH dr. Melika Mahmutbegović

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitam Međunarodni dan obrazovanja. Posebne čestitke upućujem prosvjetnim radnicima, učenicima i studentima, školskim i akademskim menadžmentima te svim uposlenima u ovoj izuzetno važnoj društvenoj oblasti.

Obrazovanje i odgoj djece izuzetno je težak i odgovoran posao. Ujedno, to je i plemenita misija koja stvara temelj izgradnje obrazovanog i odgovornog pojedinca te kreira njegove moralne vrijednosti.

U našoj državi sve više jača svijest o ulozi obrazovanja ali treba još mnogo ulagati u poboljšanje sistema, polazeći pri tome od činjenice da obrazovanje zauzima strateško mjesto na listi prioriteta u svakoj državi koja želi bolju budućnost i prosperitet.

Današnji dan je zato prilika da podsjetimo na značaj obrazovanja za ukupan razvoj društva u cjelini i da pokažemo više uvažavanja prema svima koji su, na bilo koji način, uključeni u taj proces .

Čestitam vam Međunarodni dan obrazovanja!

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o