Čestitka u povodu 25. novembra, Dana državnosti BiH: Kabinet Potpredsjednice Federacije BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

U povodu obilježavanja 25. novembra, Dana državnosti BiH, svim narodima i građanima upućujem najiskrenije čestitke.

Ovo je jedan od najvažnijih datuma u historiji naše države i dan kada se trebamo prisjetiti kako smo gradili BiH i kako smo se zajedno suprotstavili fašizmu i podjelama, a s ciljem očuvanja državnog identiteta i suvereniteta. Na ovaj dan, trebamo se prisjetiti i svih naših hrabrih boraca koji su svoj život ugradili u temelje države a za bolje sutra svih nas.

Upravo su hiljadugodišnje postojanje i kontinuitet državnosti, najbolji temelj za izgradnju uspješnije, funkcionalnije i perspektivnije BiH. Sva dosadašnja nastojanja da se uništi BiH, da se negira država i njena opstojnost, nisu uspjela. Tako ni politički ispadi pojedinaca, ne mogu i neće ugroziti našu istrajnu borbu za jedinstvenu BiH i njenu euro-atlansku budućnost.
Uz čestitke u povodu 25.novembra, Dana državnosti, svim narodima i građanima BiH, upućujem želje za bolju i perspektivniju budućnost, uz međusobno razumijevanje, toleranciju i suživot.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o