Čestitka povodom Vaskrsa: Srednjobosanske šume/Šume središnje Bosne Donji Vakuf

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Povodom nastupajućeg pravoslavnog vjerskog praznika Vaskrsa, Direktor Društva u svoje ime i u ime Uprave Društva čestita nastupajući praznik svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti, a posebno svim našim radnicima koji ovaj praznik slave.

Bogatstvo naše Bosne i Hercegovine je upravo u mnoštvu različitosti i multietičnosti, a istovremeno i ljepoti zajedničkog obilježavanja svih praznika.

S tim u vezi, ovaj kao i svaki vjerski praznik, treba da nam vrate vjeru u bolju bodućnost i podsjete na važnost njegovanja moralnih vrijednosti, međusobnog uvažavanja i poštovanja.

Svim radnicima i njihovim porodicama pravoslavne vjeroispovijesti želimo da vaskršnje praznike provedu u miru, zdravlju i sreći u kruhu svojih obitelji i prijatelja. Sa željom da i ovaj Vaskrs protekne u duhu blagosti i plemenitosti još jednom čestitamo nastupajući praznik Vaskrs.

Direktor
Vildan Hajić, dipl.ing.maš.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o