Čestitka potpredsjednice FBiH Melike Mahmutbegović u povodu Dana općine Bugojno

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Povodom 20.maja – Dana općine Bugojno, upućujem  iskrene čestitke svim građanima Bugojna, sa željom i nadom da vrijeme koje je pred nama,  bude obilježeno sveopćim napretkom i ekonomskom stabilnošću.

Posebnu čestitku upućujem porodicama šehida-poginulih boraca, demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima kao i svim našim sugrađanima koji su  dali svoj doprinos u  izgradnji  i prosperitetu naše općine,  u nadi da ćemo u budućnosti  biti ponosniji životom u našem gradu, kao što smo ponosni   na našu historiju.

 Bugojno je općina koju  posebnom čini njena raznolikost, multikulturalnost, prirodne ljepote i potencijali i zato želim da stanovnici naše  lokalne zajednice u svakom trenutku te posebnosti prezentiraju široj javnosti.

Ja iskreno vjerujem da jedino zajedno, uz veliko zalaganje i rad,možemo potaknuti privredni razvoj, obogatiti  javni, kulturni i sportski život, kako bi Bugojno  učinili mjestom ugodnog življenja i prepoznatljivim po uspjehu širom BiH.

U duhu tih misli, svim građanima općine Bugojno, upućujem najiskrenije čestitke uz želju  za dobro zdravlje, porodičnu sreću i zadovoljstvo, te poslovne uspjehe.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/