Čestitka OSS BiH Bugojno povodom DANA ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

Armija Republike Bosne i Hercegovine je snaga izrasla iz naroda, ratne 1992  godine.

Snaga je rođena u visokom moralu koji proistiće od tradicije Bosne i Hercegovine, vjere kao bitnog faktora i bogate kulture u našoj domovini.

Ratno iskustvo stečeno u ratu je neprocijenjivo o ono je pokazalo izuzetnu hrabrost, snalažljivost i visoku motivisanost boraca i stariješina.

Stranka za Bosnu i Hercegovinu čvrsto stoji na stanovištu da su branitelji Bosne i Hercegovine vodili pravednu i legitimnu borbu za opstanka države i biološki opstanak naroda, te da je moralno neprihvatljivo i historijski pogrešno bilo kakvi pokušaji izjednačavanja sa zločinaćkim snagama agresije i genocida.

SRETAN 15. APRIL DAN ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, svim bivšim i sadašnjim pripadnicima oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

 

                                                                       OSS BiH Bugojno

                                                                          Ibro Boškailo

https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/