Čestitka načelnika Bugojna Hasana Ajkunića povodom dana Općine Bugojno

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/

„Povodom 20. maja – dana općine Bugojno svim Bugojankama i Bugojancima upućujem iskrene čestitke uz želju da u općini Bugojno preovladava ambijent kvalitetnog i ugodnog življenja sa evropskim standardima u svim oblastima života.

Već osmu godinu, Bugojanci svečano i na dostojanstven način obilježavaju 20. Maj – Dan općine Bugojno.

Ovaj Dan treba da bude simbol života, snage, volje i istrajnosti ljudi koji žive u ovim krajevima za daljim napretkom i razvojem naše općine po mjeri svih nas.

Nadam se, da ćemo zahvaljujući našim kako prirodnim, tako isto i ljudskim potencijalima i dalje stvarati preduslove neophodne za ubrzani razvoj Bugojna kako bi naš grad i dalje bio centar i nosilac razvoja gornjevrbaske regije i privlačno mjesto za život.

Naš cilj i vizija su jasni: razvijati se i dalje raditi na realizaciji privrednih, infrastrukturnih i drugih važnih projekata, koji će znatno utjecati na poboljšanje standarda i suživota građana.

Za realizaciju ovog cilja i ostvarenje vizije pozivam Vas da uložimo sva svoja znanja i vještine kako bi u narednom periodu naša općina bila prosperitetna i razvijena sredina, na dobrobit svih njenih građana“.

S poštovanjem,

OPĆINSKI NAČELNIK

Hasan Ajkunić, prof.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/