Čestitka ministra Amira Šečibovića povodom 50 godina postojanja RTV Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Ministar prostornog uređenja, graditeljstva, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova, Amir Šečibović uputio je čestitku JP RTV Bugojno povodom 50. godišnjice od osnivanja radio stanice Bugojno a kasnije i televizije. Čestitku pročitajte u nastavku:

Svim sadašnjim uposlenicima JP RTV Bugojno i svima koji su kroz 50 godina bili dio tima i stvarali historiju, upućujem iskrene čestitke.

Ova jubilarna 50-ta godišnjica rada i postojanja najbolji je dokaz ustrajnosti i ljubavi svih onih koji su kroz sve te godine radili odgovorno i profesionalno svoj posao, veoma često i u jako teškim uslovima. Iskreno se nadam i očekujem da su problemi iza vas i da uspješno nastavljate dalje, u mnogo boljoj atmosferi i radnom okruženju.

Radio Bugojno bio je i ostao dio naše svakodnevnice, drag gost u našim domovima, medij kojem se vjeruje i nadam se da će to, zajedno sa TV Bugojno, ostati još mnogo godina.

Siguran sam da ćete se znati uspješno nositi ubuduće i sa svim izazovima koje nameće moderna tehnologija i ubrzani napredak u svim sferama života.

Uz želje za mnogo porodične i profesionalne sreće, dobro zdravlje i uspjeh, čestitam vam još jednom veliki jubilej!

Ministar prostornog uređenja, graditeljstva, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova, Amir Šečibović

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/