CaDa zapošljava i u Bugojnu

Govorite njemački jezik i potreban vam je posao kojeg možete kombinovati prema vlastitim željama i potrebama – rad od kuće ili iz kancelarije, uz pogodno radno vrijeme..? Onda ste na pravom mjestu. Kompanija CaDa Solucije doo nudi to i još mnogo više za sve potencijalne saradnike iz Bugojna i okolnih gradova.

Riječ je o projektima za najveće njemačke firme iz oblasti kataloške prodaje. U potrazi su za saradnicima koji aktivno govore njemački jezik za poziciju Podrška/servis kupcima.

  • Mi smo jedna od najvećih domaćih BPO komapnija i bilježimo stalnu tendenciju rasta i razvoja. Postojimo od 2016. godine, a preko 300 zadovoljnih saradnika čine jednu veliku i sretnu porodicu. Od samog početka naša misija i vizija bili su pomalo drugačiji za bh. tržište. Shvatili smo da su saradnici najveći resurs koji posjedujemo te smo iz tog razloga učinili sve kako bi se osjećali ugodno, dostojanstveno, s osmijehom došli na posao i s osmijehom se vratili kući – kažu iz HR odjela CaDa Solucija.

Balans života i rada njihov je moto.

Trenutno poslovnice imaju u Sarajevu, Tuzli i Zenici, a zbog novonastale situacije zbog COVID-19, od prošle godine pokrenuli su i novi projekt CaDa Flex. Riječ je o kombinovanom modelu rada. Saradnici posao mogu obavljati iz kancelarije ili od kuće.

  • To nam je dalo priliku da uposlimo veći broj saradnika i u drugim gradovima. Odlučili smo se i za Bugojno, te njemu bliže gradove. Vjerujemo kako ćemo i u ovom gradu dobiti nove, marljive, zadovoljne i sretne članove velike CaDa porodice. Radujemo se našoj saradnji – poručuju.

U CaDa nude mogućnost prvog zaposlenja, a svi kandidati proći će stručnu obuku za radno mjesto. Također, nude priliku i za konstantno napredovanje i usavršavanje.
Ukoliko ste zaintersovani za posao, možete aplicirati i saznati više informacija na linku: https://cada.ba ili https://flex.cada.ba

FOTO: Zajednička