CaDa zaposlila preko 20 osoba u Bugojnu, novi konkurs je u toku!

Sarajevska firma CaDa Solutions zaposlila je preko 20 osoba u Bugojnu i ovo im je prva radna sedmica nakon dvosedmičnog uspješnog školovanja. Iz CaDa centra kažu da su veoma sretni zbog ovoga i sigurni su kako će i dalje graditi i širiti CaDa porodicu. 

– Mi ćemo se potruditi da imaju odlične uslove za rad koji će im omogućiti dostojanstven život i priliku da rade bez stresa – poručuju iz CaDa Solucija.

Već tradicionalno, završetak školovanja obilježili su posjetom Trebeviću i svojevrsnom Team Buildingu. U petak su saradnici iz Bugojna posjetili sjedište kompanije u Sarajevu, upoznali se sa kolegama koji tu rade i nakon toga družili se na izletu.

– Bugojno je jedan u nizu naših projekata na koji smo izuzetno ponosni. Svim novim saradnicima želimo puno uspjeha i vjerujemo kako ćemo imati odličnu saradnju. Kako nas za Bugojno vežu lijepa iskustva, odlučili smo uložiti i dodatne napore te u ovome bh. gradu urediti reprezentativan CaDa centar – kažu u CaDa Solucijama.

Uvjerenja su da u Bugojnu još ima osoba koje govore njemački jezik i koji bi im se rado pridružili. Iz tog razloga, odlučili su napraviti i dodatno zapošljavanje i školovanje koje će se održati u drugoj polovini mjeseca juna.

Ukoliko govorite njemački jezik i želite im se pridružiti, kažu da će vas rado pozvati na razgovor.

Vaše prijave možete poslati preko online forme na stranici https://cada.ba/oglasi