Bugojno: Ukradena radna mašina

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Dana 29.08.2017. godine oko 01,05 sati u PS Bugojno zaprimljena je prijava da su NN osobe oko 01,00 sati, sa gradilišta u ulici Vrbas naselje, općina Bugojno, ukrale radnu mašinu utovarivač, vlasništvo preduzeća BEN.MO.COMPANY iz Bugojna.

Nakon zaprimljene prijave, policijske patrole PS Bugojno pristupile su blokadi užeg gradskog područja te pretragi terena sa ciljem lociranja, otkrivanja i hvatanja izvršioca. Oko 01,25 sati na dionici magistralnog puta Bugojno – Donji Vakuf, u mjestu Čaušlije, općina Bugojno zaustavile opisani radni stroj kojim je upravljao A.T. rođen 1977.godine iz Bugojna.

Imenovani je lišen slobode i nad njim je provedena kriminalistička obrada te je tom prilikom priznao izvršenje krivičnog djela. Protiv imenovanog nadležnom tužilaštvu će biti podnesen izvještaj. Uviđaj su obavili službenici kriminalističke policije PU Bugojno koji poduzimaju i druge zakonom propisane mjere i radnje na kompletiranju navedenog predmeta.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o