BUGOJNO: Sinoć uhapšene tri osobe i zaplijenjena droga

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Pripadnici Federalne uprave policije sinoć su na području Bugojna uhapsili tri osobe osumnjičene za zloupotrebu opojnih droga. Među njima je i S.Ć. iz Bugojna višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela.

Kako nezvanično doznajemo, preostala dva uhapšena su sa područja Bugojna i Donjeg Vakufa. Prilikom pretresa objekata i prostora koje su koristili osumnjičeni u Bugojnu i Donjem Vakufu pronađene su znate količine opojne droge kanabis i spid.

Nakon kriminalisičke obrade u Detašmanu Federalne uprave policije u Travniku osumnjičene osobe bit će predate Kantonalnom tužilaštvuTravnik na dalje postupanje.

Službenici Federalne uprave policije akciju su izveli uz asistenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o