Bugojno: Prvi put u zadnjih 15 godina svi penzioneri drva dobili prije oktobra

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Čak 15 zadnjih godina bugojanski penzioneri, kažu, drva nisu dobivali na vrijeme što je, tvrde, dolaskom novog menadžmenta u poduzeću ŠGD “Šume Središnje Bosne” itekako promijenjeno.

Da je uprava donijela odluku da će i sljedeće godine imati prioritet potvrdio je Vildan Hajić, direktor ŠGD “Šume Središnje Bosne”

“Jutros na upravi smo donijeli odluku da će penzioneri i sljedeće godine imati prioritet. U posljednje četiri godine pokušavamo da pojačamo kontinuitet isporuke. Drago mi je da su penzioneri zadovoljni jer vodimo računa posebno o osjetljivim kategorijama, ne samo umirovljenicima, nego i populaciji RVI i obiteljima boraca. Uvijek netko mora biti prvi, a netko posljednji u dostavi, ali prioritet će uvijek imati osjetljive kategorije”, rekao je Hajić, koji na pitanje zašto to u godinama prije nije bilo tako kaže:

“Mi smo odlukama definirali prioritete, a zašto to prije nije bilo tako treba pitati neke druge ljude”.

Tako Senad Buljina , predsjednik Saveza penzionera SBK, kaže kako su penzionerima, koji su imali prioritet u dostavi, drva isporučena do 20. rujna.

“Vjerujte da su drva za penzionere najveći problem. Svi kažemo lako ćemo zimi otići kupiti brašno, ali drva ne možemo tako. Ovo je prvi put u zadnjih 15 godina da su svim penzionera isporučena do ovog datuma, a imamo obećanje direktora da ćemo i sljedeće godina imati prioritet”, kazao je Buljina.

S njim se složio i Ismet Hadžibegović, predstavnik Udruženja penzionera općine Bugojno, koji je kazao kako je riječ o velikom pomaku za umirovljenike.

Umirovljenike boli kad na vrijeme ne dobiju drva, pa se ona ne osuše i nisu spremna za zimu. Ja sam dugo u mirovini i mogu reći da je ovo veliki pomak novog menadžmenta”, kazao je Hadžibegović.

Foto: Drukciji.ba

drukciji.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/