Bugojno: Pronađena opojna droga marihuana

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Dana 15.09.2018. godine u ulici Kovačuša, općina Bugojno, policijski službenici PS Bugojno izvršili su kontrolu i pregled vozila Opela Astra, registarskih oznaka T47 E 732. Tom prilikom, kod putnika u vozilu, S.S. rođen 1979. godine iz Busovače, pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

O svemu je upoznat dežurni tužilac, a protiv navedenog lica slijede zakonom predviđene mjere i radnje.

Također, dana 16.09.2018. godine na dionici magistralnog puta Bugojno – Novi Travnik, policijski službenici PS Bugojno izvršili su kontrolu i pregled vozila Mercedes, registarskih oznaka E47 O 362. Tom prilikom, kod lica u vozilu, A.I. rođen 1991. godine iz Donjeg Vakufa, pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Po kompletiranju predmeta, protiv navedenog lica nadležnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

http://bit.ly/BingoMajII https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/