Bugojno: Pronađena opojna droga marihuana

https://www.bugojno-danas.info/

Dana 15.09.2018. godine u ulici Kovačuša, općina Bugojno, policijski službenici PS Bugojno izvršili su kontrolu i pregled vozila Opela Astra, registarskih oznaka T47 E 732. Tom prilikom, kod putnika u vozilu, S.S. rođen 1979. godine iz Busovače, pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

O svemu je upoznat dežurni tužilac, a protiv navedenog lica slijede zakonom predviđene mjere i radnje.

Također, dana 16.09.2018. godine na dionici magistralnog puta Bugojno – Novi Travnik, policijski službenici PS Bugojno izvršili su kontrolu i pregled vozila Mercedes, registarskih oznaka E47 O 362. Tom prilikom, kod lica u vozilu, A.I. rođen 1991. godine iz Donjeg Vakufa, pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Po kompletiranju predmeta, protiv navedenog lica nadležnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/