Bugojno: Poziv na Ružičastu radionicu

https://www.bugojno-danas.info/

Općina Bugojno, Udruženje oboljelih i liječenih od tumora „DONNA“ Bugojno i Fondacija Mozaik pozivaju sve zainteresovane građane općine Bugojno na kreativnu Ružičastu radionicu koja će se održati u subotu 01. septembra 2018. godine, u periodu od 11.00 do 15.00 sati na platou ispred BBI Banke Bugojno.

Ružičasta radionica je projekat koji realizuje neformalna grupa mladih iz Bugojna sa ciljem podizanja svijesti o malignim oboljenjima i stvaranja globalne atmosfere zajedništva u borbi protiv ove opake bolesti. Na Ružičastoj radionici stanovnici Bugojna će imati priliku da izraze svoju kreativnost i daju svoj doprinos u izradi velikog plakata sa raznim ružičastim simbolima, te da na taj način podrže osobe oboljele i liječene od tumora. Ovaj projekat je finansiran od strane Općine Bugojno, Fondacije Mozaik i Udruženja „DONNA“ Bugojno.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/