Bugojno: Polo se zapalio nakon sudara sa mercedesom

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Sinoć u jedan sat iza ponoći, na lokaciji kod benzinske pumpe „Hifa“ u Ulici 307. motorizirane brigade u Bugojnu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo teže povrijeđenih osoba, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Naime, u nesreći su sudjelovala vozila marke „mercedes“ i „polo“ koji se, tom prilikom, zapalio.

Na poziv policije, intervenirali su bugojanski vatrogasci, koji su spriječili da se vatra proširi i ugrozi okolno područje.

Do momenta dolaska vatrogasne ekipe, pomoć u gašenju požara pružio je zaposlenik pomenute benzinske pumpe, koji je lokalizirao požar protivpožarnim aparatom.

Vozač zapaljenog vozila zadobio je opekotine prvog stepena, koje su mu sanirane u Službi hitne pomoći bugojanskog Doma zdravlja.

Kod obojice vozača, čiji su inicijali A.Č. (28) i M.S.(45), utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi, potvrđeno je u MUP-u SBK-a.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o