BUGOJNO: Oglasio se direktor Gimnazije povodom članka portala Bugojno Danas o konkursu za sekretara

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Poštovani,

Pratimo vaš portal od osnivanja i podržavamo vaš rad. Međutim, neprijatno smo iznenađeni vašom objavom o konkursu za sekretara Gimnazije. S obzirom na to da ste ozbiljan portal, mislimo da ste nas trebali kontaktirati, jer i mi smo veoma ozbiljna javna ustanova koja uživa značajan ugled i renome, ne samo u našem gradu nego i šire.

Uslove konkursa je promijenila Kantonalna inspekcija koja je i poništila konkurs upravo radi traženja podataka koji se smatraju ličnim, odnosno privatnim podacima prijavljenog kandidata.

I dalje smatramo da ste ozbiljan portal veoma potreban našem gradu, zato vam i pišemo s nadom da o našoj školi nećete pisati u stilu „rekla-kazala“ nego da ćete nas kontaktirati lično, a vrata naše škole su vam uvijek otvorena.

S poštovanjem!

Direktor škole

Mesud Šečić, prof.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o