BUGOJNO! Načelnik Hasan Ajkunić jasan i glasan: NK Iskra ove sezone mora u viši rang (VIDEO)

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Jutros sa početkom u 10 sati održan je sastanak igrača i uprave NK Iskra sa načelnikom Bugojna Hasanom Ajkunićem.

Načelnik je održao motivacioni govor igračima pred predstojećih 9 utakmica od čega su 4 domaće. NK Iskra dijeli prvo mjesto sa FK “Vitez” po 35 bodova s tim da bugojanci imaju utakmicu manje. Sutra se u Kiseljaku igra derbi 18. kola kola između NK Kiseljak i Iskra Bugojno.

Pozivam sve ostale klubove da pratimo jedni druge kako bi tribine bile pune i tad ćemo moći dati podršku. Na sve preostale domaće utakmice NK Iskra ulaz će biti besplatan. Kada uđemo u Prvu ligu FBiH postoji mogućnost da sa jednom vrstom privatizacije kluba kao što je FK Sarajevo zakucamo na vrata Premijer lige BiH“, rekao je između ostalog načelnik Bugojna Hasan Ajkunić.

Što se tiče podrške načelnika Hasana Ajkunića, ona je vrlo jasna, dosta je dobra i kvalitetna, podrža nas u svemu do sada. Sastanak je bio na njegovu inicijativu. Što se tiče nas momaka sa šefom Senidom Kulašem sigurno radimo dobar posao. Nas krasi što idemo iz utakmice u utakmicu, imamo taj pristup i igramo jako tvrdo“, dodao je kapiten NK Iskra Elvedin Nebić.

Kada dođe prvi čovjek Bugojna i sazove ovako jedan fin sastanak i da jasne upute igračima i nama svima koji smo u klubu i građanima Bugojna gdje je pozvao sve ljubitelje Iskre i nogometa da nam daju sve podrške, tako da možemo biti zadovoljni i presretni što se ovo desilo“, izjavio je šef stručnog štaba NK Iskra, Senid Kulaš.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/