Bugojno konačno dobija fakultet! Ajkunić: Životna želja mi je da Bugojno dobije fakultet

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kupuj-pametno-kupuj-domace/

Danas je u kabinetu načelnika Hasana Ajkunića održan sastanak između predstavnika sveučilišta u Vitezu i načelnika Ajkunića.

Infrastrukturno zadovoljavamo brojem studenata koji imamo na području Općine Bugojno, brojem učenika koje imamo u završnim razredima i kada dodamo ove gradove koji su vezani za Općine Bugojno mislim da bi imali jednu pozitivnu priču pri dislociranju fakulteta iz Viteza na područje Općine Bugojno. Uradit će se studija, prezentirat će se pred općinskim vijećem i javnosti i da za akademsku 2020/2021 možda imamo i prve studente na području Općine Bugojno“, kaže između ostalog načelnik Bugojna Hasan Ajkunić.

Došli smo na poziv načelnika opštine Bugojno gospodina Ajkunića da razgovaramo o otvaranju jedne dislocirane jedinice Sveučilišta Vitez u Bugojnu. Radilo bi se o poslovnoj informatici i o sigurnosti i kriminalistici. Moguće je razgovarati i o nekom studijskom programu i iz područja zdravstva ali ćemo kasnije o tome preciznije razgovarati. Smatramo da nam treba ova akademska godina za pripremu jer je ovo ozbiljan projekat i nadamo se da ćemo početkom naredne akademske godine imati otvorene fakultetske jedinice Sveučilišta Vitez u Bugojnu“, ističe Mirko Puljić rektor Sveučilišta Vitez.

Bugojno-danas.info

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/