BUGOJNO: HITNO UPOZORENJE! Zatvorite prozore, neko zapalio smetljište u Kuli

http://bit.ly/KA168268

U redakciju portala Bugojno-danas.info se javio veliki broj građana sa upitom: Odakle se širi neugodan miris po cijelom Bugojnu?

Sa pretpostavkom da nešto gori, odlučili smo kontaktirati Vatrogasno društvo Bugojno gdje su nam kazali: “Jutros od 4 sata gasimo smetljište u Kuli koje je neko zapalio. Komplet je u plamenu. Sva vozila koja imamo na raspolaganju gase požar i gašenje je u tijeku.

Cijelo Bugojno je prekriveno neugodnim mirisom koji može biti otrovan i štetan za ljudski organizam s obzirom da je na deponiji u Kuli odlagan veliki dio plastičnog otpada koji sadrži otrovnu tvar bisfenol A koja štetno utječe na zdravlje ljudi. S toga bi bilo dobro da ne izlazite izvan svojih domova kako ne bi udisali otrovne materije te zatvorite prozore na vašim kućama i stanovima dok se zrak ne očisti.

Bugojno-danas.info

http://25godina.bingotuzla.ba/ https://www.bugojno-danas.info/dobrodosli-u-kraljevstvo-bureka-pekara-princ-na-ulazu-u-bugojno-privlaci-putnike-iz-cijelog-svijeta/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/