Bugojno dokad ćeš šutjeti?

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

Dragi prijatelji, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je dana 06. 09. 2016. godine na RTV Bugojno (radio 17:30, televizija 18:15) emitovano predstavljanje BPS-Sefer Halilović Bugojno. Nosilac liste, Jusuf Halilović je između ostalog istakao sljedeće:

BPS-Sefer Halilović izlazi na lokalne izbore sa jedinstvenim planom podrške mladim, obrazovanim i hrabrim ljudima da se aktivno uključe u politički život svoje lokalne zajednice. Većina mladih i obrazovanih ljudi razočarana je u aktuelnu vlast i naš prioritet jeste ukazati da lokalni izbori nisu sukob različitih političkih opcija već generacija. Mladi trenutno jesu politički pasivni, no prije svega pesimistični su i uvjereni da je ovaj politički sistem zasnovan isključivo na koruptivnom zapošljavanju ili na političkim smicalicama. Zbog toga sve više mladih izruguje političare ili na sebi komičan način poništava glasačke listiće, a sve u želji da pokažu koliko im je do politike uopće stalo. Nasuprot njih populacija srednje i starije dobi redovno iskorištava svoje pravo glasa i time godinama kroji političku sudbinu svih generacija na prostoru općine.’

Ovim putem obavještavamo javnost da će dana 20. 09. 2016. godine u 21h na RTV Bugojno biti direktan prijenos debate u kojoj će učestvovati BPS-Sefer Halilović Bugojno.

Jusuf Halilović

https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/