Bugojanski taksista večeras opljačkan u vožnji pod prijetnjom nožem

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Saopštenje za javnost korisnicima usluga Gradskog Taxija Bugojno “Zeka Taxi”

Želimo da upoznamo širu javnost i korisnike usluga Gradskog Taxija Bugojno da trenutno nismo dostupni na naš broj telefona jer je jutros u 01:00h izvršeno teško razbojništvo nad našim vozačem od strane lica poznatog policijskoj upravi Bugojno te je pri tom otuđen novac i telefon koji služi kao centrala.

S obzirom da je vrijeme praznika nismo u mogućnosti da dobijemo zamjensku karticu. Međutim, Zeka Taxi ulaže velike napore da riješi ovaj tehnički problem.

Zahvaljujemo se na razumijevanju našim korisnicima te čim riješimo ovaj tehnički problem to ćemo objaviti putem istih ovih medija.

Naša vozila možete naći na našem štandu kod džamije Princeze Dževhere.

Apeliramo na tužilaštvo i policiju da zaustave stalno teroriziranje građana Bugojna od strane nekoliko pojedinaca zbog kojih se naši taksisti osjećaju jako nesigurno kao i svi naši sugrađani.

Podržite nas kako poslije ne bi bilo kasno za bilo koga – sutra može i vaše dijete da nastrada.

Pokrenimo se i učinimo grad Bugojno sigurnim!

P.S. Dragi Bugojanci, sretan vam Dan državnosti BiH

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o