Bugojanka prošla u drugi krug Zvezda Granda! Jelena Karleuša: Ti si na dobrom putu da budeš odličan kandidat za ZG (VIDEO)

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu


Adna Jusufbašić (21) iz Bugojna odlučila je da se u prvom krugu takmičenja predstavi pjesmama “Suze moje plaču za oboje” i “Izvini se”. Nakon nastupa osvojila je 4 “da” i “3 “ne” od stručnog žirija.

“Za ovu vrstu muzike koju peva mislim da je bila odlična. Bilo je par falšića, ali veliko “da” za drugu pesmu”, rekao je Tajanstveni član žirija.

Aca Lukas je konstatovao da Adna lijepo izgleda, ali je ocijenio da je njen nastup bio loš, jer je bilo falševa. Na to se nadovezao Dragan Stojković Bosanac i rekao da je djevojka jako lijepa, ali da njen nastup nije bio na nivou takmičara preko Drine. “ Ja sam harmonikaš, sviram džibersku muziku i meni je ta muzika malo strana”, našalio se Bosanac, a onda dodao da je njen nastup bio malo “rasturen”.

“Meni je sve bilo dobro, sem kad uzima dah. Odabrala je pesme u kojima se oseća dobro”, prokomentarisala je Ana Bekuta, a sa njom se nije složila Viki Miljković koja smatra da je pjevala sa mnogo falševa.

“Najveći problem je što je odabrala pesme koje nisu takmičarske. Prvu pesmu koju je optevala zaista ne znam, a ni ove moje se nešto ne sećam”, rekla je u svom stilu Marija Šerifović.

Jelena Karleuša je rekla da je nezahvalno pjevati pjesme Marije Šerifović i Saše Matića, jer su to vanserijski pjevači. “Ti si bila solidna, u kompletu mi se dopalo. Izdvojila bih da si veoma seksi, imaš dobar ukus za modu, a i tvoje ponašanje na sceni je dobro. Ti si na dobrom putu da postaneš zvezda”, poručila joj je JK.

Zvezde Granda

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/