Bugojanka Merima Ždralović kandidat Nezavisnog bloka za Skupštinu Srednjobosanskog kantona

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Merima Ždralović, rođena i živi u Bugojnu. Po zanimanju  diplomirana pravnica, još uvijek  nezaposlena. Udata  i majka dvoje djece.

Već dugi niz godina aktivistkinja sam u NVO sektoru kao volonter, gdje sam surađujući sa drugim organizacijama i institucijama  implementirala više projekata u lokalnoj zajednici i šire, doprinoseći  jačanju civilnog društva. Svojim djelovanje zalažem se za zaštitu ljudskih prava, boreći se protiv  svih oblika diskriminacije i  nasilja,  nad ženama, djecom i svim drugim ranjivim kategorijama stanovništva.

Kroz svoj politički angažman u Nezavisnom bloku, kao zastupnica u  Skupštini SBK nastavit  ću  jače da se zalažem  za ravnopravnije društvo, za ostvarivanje jednakih prava svih građanki i građana BiH, počevši od obrazovanja, zdravstva, zapošljavanja i zaštite radnih prava, kako radnika tako i penzionera. Ukratko rečeno zalagat ću se za život dostojan čovjeka.

Merima je kandidat Nezavisnog bloka za Skupštinu Srednjobosanskog kantona pod rednim brojem 9. Podržimo našu Bugojanku.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o