Bugojanka Jasmina Mlaćo: Moj sin je otišao u Njemačku, hvala Usametu Abazu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

“Putem Portala Bugojno danas, želim da se zahvalim Usamet Abazu i njegovoj firmi “Care&Win” na uspješnoj organizaciji da grupa mladih, u kojoj je i moj sin, ode u Njemačku.
Upisali su se u školu za njegovatelja, obezbijeđena im je lična priprema i pratnja na intervju sa školama, jezična priprema sa završenim certifikatom B1. Također im je omogućena i praktična hospitalizacija u staračkom domu.
Sve troškove, koji nisu zanemarivi, /putni troškovi, stanarina, ishrana, učenje jezika, udžbenici i sl/ snosi gdin. Abaz Usamet i njegova firma.
Na nastavu su krenuli 12.09.2019., čime su ispoštovane sve klauzule iz potpisanig ugovora. Mi roditelji možemo biti mirni a djeca treba da uče i opravdaju uloženi trud.”
Jasmina Mlaćo

https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/