Bugojanac skočio u vodu sa skakaonice u Kopčiću i nije izronio

https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi https://www.bugojno-danas.info/bugojno-prodaju-se-stanovi-na-veoma-atraktivnoj-lokaciji/

01:20- Stigli su ronioci Federalne uprave civilne zaštite i uskoro će krenuti u potragu za nestalim Mersedom

23:31- Čekaju se ronioci iz Federalne uprave civilne zaštite

22:45- Još uvijek se traga za nestalim momkom

Danas oko 18:40 kroz Bugojno su se čule sirene Vatrogasne službe Bugojno.

Kako saznaje portal Bugojno-danas.info, razlog je skakanje u vodu Bugojanca M.L. sa skakaonice u Kopčiću kod Bugojna. Nakon što je skočio, nije izronio.

Na lice mjesta su se uputili vatrogasci, a kako saznaje portal Bugojno-danas.info od očevidaca, komšije i prijatelji ga traže u rijeci.

Glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić je kazao:

Prijavljeno nam je kako je muškarac skočio u rijeku i nije izronio. Odmah smo izašli na mjesto događaja i poduzeli sve aktivnosti koje su u našoj moći. Obavijestili smo i spasilačke službe, a s obzirom da je pala noć, ujutru ćemo nastaviti detaljnu pretragu korita rijeke Vrbas kada ćemo angažirati i ronioce, vatrogasce i civilnu zaštitu“, kazao je glasnogovornik MUP-a SBK-a Hasan Hodžić.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o Mersadu Letiću iz Kopčića.

Bugojno-danas.info

https://www.bingotuzla.ba/2019/01/14/za-pocetak-sedmice-dodatno-snizeno-14-1-16-1-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/