Bugojanac Rusmir olakšava odlazak medicinara u Njemačku

Prije skoro 3 godine, napustio sam bolnicu Bugojno u kojoj sam radio 10 godina, kao i svaki mlad čovjek i ja sam krenuo u bolju budućnost. Trenutno radim u državnoj klinici “Kreis Klinik Berchtesgaden” u kojoj sam stekao dosta povjerenja. Stoga, svojim radom i trudom, pripala mi je ta čast od strane klinike i kolega, da prezentujem ovaj divni kraj tj.”pokrajinu Bayern”, koji posjeduje državne klinike, gdje je potrebno dosta medicinske radne snage :
-Berchtesgaden
-Bad Reichenhall
-Traunstein
-Freilassing
Zapravo, moj jedini cilj iz svega ovoga jeste da pomognem, uputim i riješim sve što je u mojoj moći svim amicioznim med.tehničarima, koji žele siguran i dobar posao. Niko ne treba da prolazi sav onaj teret koji sam lično preživio SAM, do trenutka i dolaska u ovu pokrajinu i ovu vrstu klinike. Zbog toga,velika čast i zadovoljstvo mi je odgovoriti na sva vaša pitanja.

Više detalja možete naći na facebook stranici ARE YOU READY, gdje će vam tim pojasniti vaša pitanja. Možete se javiti lično na moj profil ili broj telefona.
Također, uskoro se vidimo u Bugojnu sa dobrom prezentacijom i dobrim objašnjenjima, gdje ćete svi biti obavješteni za dolazak tima “Are you ready” . Rusmir Dautbegović
+49 1525 4143385
are.you.ready21@outlook.com