Bugojanac Mehmed Alispahić potpisao za Al-Ahli iz Bahreina

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Bivši bh. reprezentativac Mehmed Alispahić danas je uspješno realizirao transfer u Bahrein.

Nakon što je napustio redove Šibenika, Alispahić je nekoliko dana boravio u Bahreinu i čekao da dobije potrebnu papirologiju za realizaciju transfera.

Alispahić je za SportSport.ba potvrdio da je danas sve završeno, a novi klub u njegovoj karijeri je Al-Ahli iz Maname s kojim je potpisao ugovor do ljeta.

“Bit će mi ovo prvi odlazak u inostranstvo, novo životno iskustvo nakon igranja u BiH i Hrvatskoj. Moram gledati sebe, karijera jednog fudbalera je kratka”, izjavio je bio Alispahić nakon što je napustio nedavno Šibenik.

U prošlosti Alispahić je s velikim uspjehom branio boje zagrebačkog Dinama i u tom periodu je bio i reprezentativac BiH. Ipak, problemi s povredom su donekle “usporili” njegovu karijeru, pa se potom nakon kraćih epizoda u Sarajevu i Rijeci odlučio vratiti u Šibenik.

sportsport.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o